tisdag 8 mars 2011

Västerbotten.

En bra dag i Umeå slutade alldeles för sent eftersom Linkan segade sig. Dessutom stod hon för dagens sämsta beslut när hon tog med hunden som fyllde upp hela bagaget. Antagligen fick vi sitta tre i baksätet med alla påsar för det hade inte varit så kul om hunden ätit upp Emelies studentskor eller Tusses extrasemla. Jävla Linkan, nu har vi några innestående hos henne hehe... För övrigt kändes det bra att spendera några timmar i Umeå, halva jag kommer ju trots allt därifrån. Typ.

Idag vann Luleå och det var viktigt med tanke på dumjävlakrönikören i Aftonbladet, Tomas Ros, uttalande att han hoppas på en lång kvartsfinalserie eftersom det vore tråkigt för Norrbotten om Djurgården vann matchserien med 4-0. Sopa.

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha "segade sig" det var ett fint sätt av dig att förklara det på ;).
Meeeen HALLÅ, det där med att det var ett dåligt beslut att Justin följde med skrev du innan ni inlett eran numera kärleksfulla relation <3, numera vet du ju lika väl som alla andra att prinsen aldrig ens funderat på att ta en tugga av en sko eller annat liknande föremål:). Haha..extrasemla, det om något var väl bland det konstigare..och som att semlan i bagaget eller i baksätet spelar någon roll, din lilla SötPajas. Pluuuus att om nu semlan hade varit orörd i bagaget hade vi fått stanna innan vi ens åkt över bron för då skulle väl vår kära Tuss smälla i sig den :D!!