tisdag 27 augusti 2013

Kronärtskockan.

Upplands Väsby är sig likt och maten är bra, vi mår bra. Fast nä den är nog ännu bättre än vanligt, särskilt lunchen och frukosten. Tänk om man kunde ha en egen kock hemma, nån som styr upp kronärtskocka i god marinad. Fasen! Jag kom på nu att jag glömde äta upp kronärtskockan på Valla. Vilken ångest. Mallan om du läser det här, ät upp den. Mallan om du läser det och den är gammal, begrav den och hälsa att jag är mycket ledsen att den fick sätta livet till i onödan. Vilken ångest. Dessutom lämnade jag lasagne i frysen, en parantes.

I morgon åker vi till Finland, alltså inget mer lyxlunchbufféande. Kanske en köttgryta och potatis. Men vafan, nåt måste ju vara bra med det med tanke på att det närde hela svenska folket i hundratals år.

Jaja. Det här var ju viktigt.

Inga kommentarer: