söndag 16 oktober 2011

Luleå.

När man är hemma kan man göra helt andra saker än när man är i Ö-vik. I Luleå tar man till exempel mammas och pappas bil och åker iväg en sväng, är med Castro eller äter middag och sju liter glass hos mormor och morfar. Sånt gör man inte i Ö-vik. Tur det är lite skillnad så man får omväxling, hade bara varit bra om man kunnat åka hem lite oftare. Någon gång kommer jag att flytta hem för så är det bara, men kanske inte riktigt än. Inte än alls.

Imorgon ska jag och min nya bilåkarvän Ida Pesämaa åka tillbaka ner till Ö-vik igen för helgen är slut tyvärr. Kanske vi ska vara lite mer effektiva än på vägen upp, tror det var nåt slags sävlighetsrekord i att köra bil. Fast kanske inte förresten för det sägs att det tog sju timmar en gång när min mamma och Joyce mamma samåkte mellan Ö-vik och Luleå och riktigt så sega var vi ju inte. Men vad ska man göra när det är mörkt, älgjakt och risk för fläckvis halka? Nej just det.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vill bara tillägga att det var årets värsta snöoväder den där gången det tog 7 timmar. Vi körde sådär 30 km/tim långa sträckor.
i vanliga fall går det fort(are)...

Puss gumman!