fredag 27 september 2013

Äntligen. Match!

Egentligen skulle jag ta en pre game-nap men det går inte för jag är så exalterad. Därför. Att. Ikväll har vi våran första träningsmatch här borta, mot Persuit of Excellence från Kelowna, Kanada. Japp, det var där vi var sensommaren 2009 och hade läger och dessutom badade lite. Intressant hur cirklar sluts, eller oändliga åttor slingrar. Typ.
I alla fall, match ikväll. Äntligen. Ett år senare och vad har inte hänt, ingenting har inte hänt om man ska använda krångligt många negationer. Men det känns bra, det känns rätt och jag är redo. Framför allt ska det bli otroligt, fantastiskt, sanslöst, makalöst, kopiöst roligt. Dagen till är i UNDs färger. Man måste ju göra det lilla extra.

Dock inte det lilla extra i att bära svarta karateskridskor, inte än. Den som nånsin kört in ett par skridskor vet att det inte är världens roligaste. Det är tvärtom rätt tråkigt, jobbigt. Smärtsamt, ja. Att få nya prylar är julafton, men sen att börja använda dem är en annan historia. Det är mer som nyårsdagen.




Karateklubbor
Kuligheter på FanFest förra söndagen.


Inga kommentarer: