torsdag 28 maj 2009

12.41

När man är i Ö-vik gäller det att hålla koll på allt som händer hemma, så man inte är helt borttappad när man kommer hem igen, därför är kuriren.nu en bra startsida, tips till Joyce. Nåt man speciellt måste hålla koll på är hur det går för Notas i tvåan, just nu ligger de tvåa efter Själevad som de spelar borta mot på söndag! Gissa om det blir häng på Skyttis klockan fem på söndag? Svar: antagligen. Dessutom ska vi grilla och steka (ryktet säger 25 grader på lördag (Hilding...)) vi som blir kvar här på Valla, inklusive Hilding och Carol. Dessutom kanske emmanordin också hänger med oss om hon får tid över i sitt upptagna liv, vilket man kan tycka att hon borde ta sig tid till. Det handlar om prioriteringar, hehe.

Imorgon är hell-week så gott som över, galet skönt. Veckan har innehållit två matteprov, körlektioner 07.25, beep och cooper, för att bara plocka ut de sötaste gobitarna. I helgen blir det som sagt stek, för det tycker jag absolut vi är värda.

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis till FREDAG! Du verkar ha haft en svettig vecka. Puss gumman. Du hade rätt om DN-texten om den gröna apan. Du får ta itu med deras texter istället, speciellt lämpar du dig för vetenskap. Inte sport, DET är för nördigt...
PZZZ fr M