fredag 4 september 2009

Kiss cam<3

Igår på våran day off var vi på en tour runt Vancouver för att få se lite andra saker än hotellet och hallen. Först for vi och kollade OS-byn, den var inte klar. Men den var fin. Sen for vi till UBC där alla matcher förutom semi och final kommer att spelas under OS. Den lilla hallen hade gul-blåa stolar, helt klart ett plus. Efter det for vi till Stanley Park och kikade lite. Där hade de bland annat totempålar (som jag inte fattade om de var gamla och autentiska, men jag antar det för annars vore det ju inte så mycket att stoltsera med), 350 år gamla cedars och massa raccoons. Nice. Dock blev det efter ett tag lite tröttsamt att lyssna på vår chaufför Phil och hans oändliga prat, ett litetlitet oplus. Han berättade dock lite intressanta saker om Vancouver, tex att det finns 227 Starbucks i stan.
Tidigare idag spelade vi mot Finland och vann med 3-1, ett stort plus! Efter matchen visade det sig att Phil faktiskt hade talat sanning när han yrade om att Twilight-folket bodde på vårat hotell under inspelningarna, en autografjägare utanför hallen hade tydligen fångat dem på bild när de väntat utanför, just det, vårat hotell. Frida Neva och Emma E dog en smula när de hörde det, men sen dog de ännu mer när de berättade i receptionen att de lämnat hotellet redan. Deras vistelse förklarar alla limmosar som farit runt här på framsidan medans vi varit här.

Imorgon är det eftermiddagen off igen, då kanske man tom har tid att skypa hem.
.

Längtar, lite.

1 kommentar:

Anonym sa...

Men gumman! Längatr, längtar, längtar. Hittade anteckningarn i boken "Ängeln på sjunde trappsteget". Små minnesanteckningar som måste vara dina. Du skulle säkert ha en muntlig recension. DÅ började jag längta som en tossing, när jag såg din handstil.

Åh, PUSS