onsdag 25 maj 2011

McThai.

Tank om man alltid kunde ga runt i flip-flops, da skulle man aldrig drabbas av halknolar eller skavsar. Forutom kanske mellan tarna. Carol hade en teori att de har sana tofflor for det ska vara luftigt men aven for att det ska vara latt att ta av sig nar man gar in i tempel. Vi far helt enkelt fraga nan.

Imorse bytte vi Hat Nai Han mot Phuket Town och hoppade pa lokalbussen som var 1000 ganger savligare an mig och Carol tillsammans och det sager ju en hel del. Nar vi val kom fram blev vi smatt irriterade, jag kan minst sagt saga att det var ett nerkop. Phuket Town suger, det ar skitigt och fult och moppar overallt. Vi hade inte velat stanna har egentligen men nu blev det sa eftersom vi bokat nan slags kanotutflyktsupplevelsegrej imorgon, Hong by starlight. Jag tycker lite synd om turen eftersom vi har sa extremt hoga forvantningar pa den. Vi har tom kopt tva mycket snygga och funktionella kepsar, enbart for kanottrippen! Kanske inte sa bra att ha sa hoga forvantningar men vi behover nat att fokusera pa i denna fula stad.

Pa vagen till Phuket Town larde vi kanna en ny "van". Vi glomde fraga vad han hette men han ville kora oss runt hela stan for valdigt lite pengar. Konstigt tyckte vi och det visade sig aven att det var lite sa for han sa att han fick en stampel for varje gang han tog en turist till en rad olika stallen. Schysst iaf att han sa det. Han var sa hjalpsam att vi bjod pa att lata oss skjutsas till ett stalle och jag antar att det var nagot liknande som Emma och Mikaal hamnade pa for de gjorde smycken och det var allmant drygt och onodigt men vad gor man inte for sin nya van, hehe. Dessutom var det inte som att vi hade nat annat att gora.

Inga bilder idag men datorerna var lite samre har, fatta man ju.

1 kommentar:

Tankar på Trolleberg sa...

Kanotutflykt. Hoppsan. Kom att tänka på när vi paddlade i Puerto Ricos mangrove-(stavning)träsk. Minns du?
Mamma-fråga: hade ni flytvästar????

Puss