torsdag 26 maj 2011

Spokslottet eller "Things like that, could happen, yeah".

Igar kom vi som sagt till Phuket Town, aka fulstaden. Det vi inte visste nar jag skrev igar var att vi checkat in pa ett riktigt spokhotell. Vi utforskade lite och letade efter ett "Social room" som skulle finnas men hur vi an letade sa kunde vi inte hitta nat darttavlerum. Allt var bara nerslackt och helt tyst, med massa bilder pa 1800-talsmanniskor pa vaggarna. Creepy som fan. Vi hittade en dorr efter ett tag som vi tankte maste leda in till roligheterna men vi hade fel (eller ratt) for nar vi gick in mottes vi av det laskigaste hittills (forutom hissen och oversta vaningen) namligen en helt ode porrklubb. Det hela var sa laskigt att vi var tvungen att fly upp till varat rum och oppna varan nod-Heineken som vi latit lagra i tre dagar.


Mot alla odds och med mycket tur och lite skicklighet sa overlevde vi natten. Tror det var hoppet som gjorde det, hoppet om att idag skulle bli en battre dag eftersom vi ju bokat kanottur! Wiiiii. Och faktiskt, aven om vi hade hoga forvantningar sa lyckdes de overtraffas. Carol nickar medhallande. Vi blev hamtade utanfor hotellet, akte ut till en hamn nanstans norrut och darefter ut bland oarna. Vi blev forst lite oroliga att det skulle vara tattigt men sen nar vi traffade andra turister dar borta sa kandes det faktiskt battre hehe. Oarna var galet fina. De hade sa kallade hongs, laguner mitt pa on som bildats av korrosion osv och som man bara kunde na genom att aka in i en grotta. Galet. Vi fick ligga ner pa vissa stallen for taket i grottorna var sa lagt att det bara var decimeter ovanfor nasan trots att vi lag. Riktigt riktigt coolt.

Efter vi akt in i nagra hongs sa akte jag och Carol vilse och hamnade pa en ode strand utan helt vatten och mat forutom en kokosnot som precis som oss flutit i land. Fast riktigt sa var det inte men vi latsades. Sen nar vi kande att det var dags att vaxa upp lite paddlade vi tillbaka till baten och at varldsfenomenal buffe. Sa nu har vi bytt bana och funderar pa sumobrottning.

Innan vi akte tillbaka till fastlandet tillverkade vi var egen kratong och visade vordnad och respekt for havet genom att tanda ljus och slappa ivag den inuti en hong. Tydligen sant man gor har.





1 kommentar:

Tankar på Trolleberg sa...

Oj så häftigt! Tur att förväntningarna på utflykten infriades. Ser himla vackert ut. Nästan lika vackert som på Niporna där jag varit och vandrat ikväll tillsammans med mormor och Mojra. Vi skickade dock inte ut några ljuslyktor i Lule-älven. Det fanns så att säga "inte på kartna". Dessutom är det LJUST ute även på kvällen.
Mys på gumman och hälsa Carol.'

Pussssssss