söndag 7 november 2010

Bra och dåligt.

Imorgon lämnar vi Brunswick och faktiskt även USA för St. John's, Newfoundland, Kanada. Fast innan det ska vi åka buss i sju timmar, vänta på flygplatsen i Montréal, flyga och åka buss lite till. Det är himla jobbigt att Nordamerika är så galet stort. Det sägs dock att hotellet ska vara fint, Grahnen har läckt information. Plus.

Idag struntade jag som sagt i shopping och stannade på hotellet för att göra viktiga saker. Synd att jag fick skrivkramp innan jag ens börjat. Jävla Engelska B som var så länge sen. Minus.

En viktig sak är att det i natt blir vintertid även här så vi får alltså ställa om klockan och vinna en timme en gång till hehe. Fast, det gör ju att det blir ännu en timme till i skillnad hem vilket i sin tur gör att det blir ännu tjorvigare att kunna ringa hem. Dubbelt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så spännande att höra hur det ser ut borta i Nowfounland. Tänk på att vi hade en Njoffe när jag var tonåring och bodde hemma, Lukas.
Med tanke på Lukas hårman borde det vara rått och stormigt där ute vid Atlantkusten. Mössan på!

Anonym sa...

Har googlat på St.John´s. Ser ut som en blandning mellan Reykavik och Övik. Jättefint och säkert väldigt speciellt. Sägs ha bra nattliv (!) och musikliv... ekonomiskt expansivt pga oljefyndigheter.
Vill se!