onsdag 7 september 2011

Straejmie.

Man känner verkligen att man är hemma när man inte längre är borta. Efter två veckor i Finland som både varit galet roliga och extremt jävla tråkiga så känner jag att det känns skönt att vara i Ö-vik igen. FAST, det är aldrig nästan så bra nånstans (förutom så klart hemma-hemma) att man inte kan lämna för en dagstrip till Strömsund! Jag, Tina och Carol blev nämligen igår inbjudna till det fantastiska och omtalade Ström av Jossa för en hälsa påning hemma hos henne och på Dunderhallen. Hemma hos JF blev vi absolut inte besvikna, vi blev nämligen bjuden på uppstekt kams (Tina fick dock egen specialmat) med Jossas lingonmjölkdrink. Fast den var det bara hon själv som drack egentligen.
Efter maten och lite sovande på hög åkte vi på extremt rolig underhållning i Dunderhallen där en kommuntant pratade alldeles för länge, sakta och osammanhangande (idiot.) om massa saker som inte gick att förstå meningen med (hon skulle nog mest troligt hålla nåt slags kort tal som representant för kommunen efter AIKs miniläger där, typ) men som ändå var sjukt roligt och pinsamt. Efter det var det match mellan AIK och Timrå också men den var inte hälften så underhållande som tanten.
Jag är väldigt glad över att ha fått se ännu en av de omtalade inlandspärlorna, tror det bara är Storuman kvar nu...

1 kommentar:

Anonym sa...

Så bra att du fick kams! Vet dock inte riktigt vad det är... men förstår att det är ngt paltliknande. Allt mjöligt eller potatisbaserat brukar vara GOTT!
(om nu kams är baserat på något av detta...?) / Puss