måndag 1 juni 2009

Ruta '09

Jag sa faktiskt i början av maj att det skulle bli en bra månad, och helheltsbetyget är helt klart bra. Nu med lite distans till helgens eskapader måste jag säga att den faktiskt bara växer och växer, vilken sjukt bra helg.

De fem mest tongivande och framstående stjärnorna i Modo dam har idag påbörjat ett nytt projekt: Ruta '09. Jag vet inte riktigt om man får nämna vilka deltagarna är, får konsultera med dem först. Hur som helst går det ut på att få en stekig mage till den 1:a juli, om man nu får säga så mycket. Det ska bli riktigt intressant att se hur det kommer att gå för de två deltagarna som åker till USA och steker i sex veckor (host.), i USA är det väldigt lätt hänt att det slinker ner en och annan lyxshake nämligen.

Annars inte så mycket mer än att jag tog körkort idag, WOHOOOOOOO! Äntligen är jag på samma nivå som Begg, och nu ska jag köra. Hårt!

Precis just nu kommer Joyce in och klagar att jag inte duschat och berättar att 92-BEA (AAARGH!) kom in i hennes lägenhet och blinkade med lamporna så att en propp gick. Fruktansvärt onödigt. Som att Annika Eklund är vaken nu liksom...? Antagligen inte. 92:or...

8 kommentarer:

en som har ögon, där de andra barnen har stekarbrillor sa...

en och annan lyxshake kan slinka ner på max i övik också, har jag minsann sett, med mina egna knivskarpa ögon.

Amelia sa...

Grattis till körkortet!

Fallw sa...

Knivskarpa... Bea!?:O

Tack!

Anonym sa...

92-BEA låter som ett otestat kärnvapen eller något..

Milla sa...

HAhahaah! En och en annan lyxshake ska inte få stå ivägen för rutan 09;).. Det ska kämpas stenhårt! http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5282554.ab....;)

Milla sa...

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5282554.ab *

Milla sa...

alltså de funkar inte..
http://www.aftonbladet.se/
nojesbladet/klick
/article5282554.ab...Om det inte fungerar så skriv in ".ab" efter 528.

Fällis sa...

Aaah, det funkar inte Hadja...!