torsdag 2 juni 2011

En helt vanlig dag i myrstacken.

Idag har vi inte gjort nanting farligt alls, inga mopeder, inga krabbor, ingenting. Vi har bara flugit till Bangkok och det ar ju faktiskt ratt farligt men det sags ju att det ar storre risk att nat ska handa nar man aker bil sa vad vet man. Ingenting ar sakert for nar man ligger i sangen kan det falla ner en flygplansmotor genom hustaket som i Donnie Darko och hur ska man kunna fortuspa det.

Bangkok ar som en enorm myrstack dar alla myror gar runt i klader och kor moped. Det ar lite som vi hade tankt oss fast kanske anda snappet fulare, forstar inte varfor man har sa hoga forvantningar pa allt, som att det skulle vara vackert har? Neeej, neeej, neeej. Det ar snarare ratt fult, har ocksa. Faktiskt sa ar manga saker fula har i Thai forutom sjalva naturen i sig men det kan vara svart att se den bakom allt som ar i vagen.


Har i Bangkok bor vi pa ett litet stalle som ar alldeles for dyrt for standarden men ja, mitt i stan sa ar det val sa. Just nu luktar det fisk nere i lobbyn dar vi sitter och vi undrar vad det kan vara, kanske fisk men kanske nat annat.

2 kommentarer:

Tankar på Trolleberg sa...

Haha. Dina bloggar är alltid så roliga. Jasså, Bankok. Då ska ni stanna där ända till den 5 juni, eller? Visst kommer ni hem den
6:e? Ja, hem och hem... till Övik då....
Vad ska damerna shoppa? Hoppas ni hittar några glada tröjor och kanske ett par väldigt snygga skor!
Kanske tom ngt mer... vem vet.
Puss och hälsa ful-Thai?!

Pappsen sa...

På tal om shoping, Carro du vet väl vad P tycker om? Det börjar på Whis och slutar på key, typ J&D.