onsdag 1 juni 2011

Sakerheten forst.






Ao Nang kan ju kanske vara det samsta, sa igar akte vi med bat till Railay beach bara en bit bort. Det var helt okej, battre som fan. Jag hatar turistigt skit verkligen. Vi solade och badade och klev pa livsfarliga stenar. Efter ett tag hande nagonting chockartat, det borjade namligen regna! For forsta gangen. Och det var inte lite, varldens ovader med blixtar och you name it. Vi sprang in under ett tak och tog skydd. Alla andra hoppade i batarna och akte tillbaka, men antagligen inte sakerhetstjejerna90/91 fran Sverige, nejnej vi vantade ut det hela. Inge mer me deee.

Idag kande vi att vi fortfarande inte tyckte om Ao Nang, sa vi gjorde nagot forbjudet. Vi hyrde en moppe. FAST! Sa klart hade vi tankt igenom det noggrannt och kommit fram till att det inte kandes en sekund mindre osakert an moppeakning i Sverige for det ar sapass lugnt har. Vi akte ut pa landsbygden till en ode strand och tittade pa krabbor och samlade snackor. Snacktjejerna ar varat andra namn. Vi korde lugnt, alla andra korde lugnt. Sa det var lugnt.

Varen ar jobbig, ibland for man kan ha pollenallergi men mest for att det ar uppbrottens tid, det kanns som att ligga kvar och ruttna.

5 kommentarer:

Angelika sa...

Men mopeder?

Tankar på Trolleberg sa...

Jasså, det blev mopeted iaf. Hmmm. Nå, ni verkar ju hela och fina. Det ser verkligen fint ut där ni är. Är det ett litet ställe? Ingen stad verkar det som.
Förresten, snygg bikini! Blå,vit-randig....
Kram på dig och på Carol! Och ta det nu lite lugnt sista dagarna. Puss, puss, puss....

Anonym sa...

Ni är rolia ni:-) Bra att ni tänker på säkerheten (snygga hjälmar), skulle inte vara kul om det hände något. Ser verkligen ut som att ni har det bra där borta. Vi längtar efter att få hem er och se och höra om allt ni upplevt.
Kramar till dig och Carro!

/Ulf o Marina

johanna sa...

hm,saknar er ju!

Tankar på Trolleberg sa...

Saknar dig också - SÅKLART!!!!!