måndag 22 februari 2010

Tvär-snopp

Igår var en hektisk dag, eller... Kanske ändå ganska ohektisk. Typ. Dagen började med att vi städade hela huset efter våra OS-festligheter under lördagen. Det var väldigt behövligt kan jag säga, för det var chips överallt. Eftersom vi hade städat undan alla fingrejer redan innan så fanns det inte så mycket som kunde gå sönder, och faktum var att det faktiskt enda som gick sönder under hela kvällen var toapappershållaren, mystiskt nog.

Annars var det kul, grymt imponerande att alla tog utklädnaden på så stort allvar. Bland gästerna fanns bland andra Sedinarna, Zäta och Emma (med tillhörande Robinsonstatyett), en bobåkare, konståkningspar, Kuben Andersson, Peter Elander och självaste OS-facklan. Grymt bra styrt.

Hur som helst fortsatte dagen med att vi försökte ta oss till olika ställen runt om i stan, mindre framgångsrikt bör tilläggas eftersom bussarna inte går på söndagar, Jossa lämnat bilen i huset men tagit med nyckeln till Valla, sparkarna vi lånade av grannen var sönderrostade och som om inte det vore nog så var Jossas bil när hon väl tagit sig till huset fullständigt ostartbar pga av att nån (kanske hus-spöket?) dragit ur motorvärmarsladden. Så, vi fick lov att ta hjälp av grannarna Gösta och Tomas som kom med smarta idér, nämligen att putta igång den nerför backen här utanför. Ingen av mig, Hilda, Jossa, Madde eller Carol visste ens att man kunde göra så, men bevisligen så funkade det ju, med tanke på att vi till slut kom iväg till inköpsställe för föda, ungefär 3 timmar senare...

Inga kommentarer: