söndag 11 november 2007

Hallelujah, julgala!

Wee. Julgala i Skell är lika med: välordnat, trevliga människor och framför allt väldigt roligt! ELLER? Hör det till att garderobspersonalen som jobbar för svältlön ska tvingas bära bort massa jävla bord från matsalen? Nae. Ska vi behöva ta emot påhopp från nån jävla dryg stockholmare i kostym, som säger att vi ser ut som "tattare från andra världskriget"? Nee. Muppar alltså. Dessutom alla jävla galgar. Lär ju ha sett galgar nog för en HM-butiks livstid.
En erfarenhet rikare.

Idag är det fars dag, ännu en dag påhittad av giriga handelsmän. Nej men, vi brukar i min familj inte direkt ge några presenter på mors/fars dag, men idag gjorde vi iaf ett försök till försök! Mamma bakade "födelsedagsbullsen" så fikade vi lite. Som en riktig familj. Dock var det inte vid matbordet, och dock satt Oscar i sitt rum och pappa låg på golvet menmen. Det gills iaf! Måste tillägga att min familj är bäst och att jag inte skulle vilja byta bort den mot en "riktig" och normal Svensson-variant. Inte för att jag har nåt emot dom. Men, bajs vad onödigt.
Kaj och Kag, behöver man säga nåt mer? SKÖNA BÖNA! (BÖNOR). På nåt sätt är det där så extremt typiskt dom och måste säga att jag blev extremt nöjd över denna bild eftersom den är så extremt talande och överhet. Keep singing!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja skicka planet idag:) inte som de gamla.. menmen... du vet att ja letar efter de gamla fortfarande och kommer å göra:)

Shellfitt sa...

nej är det sant, har du postat ett!?!?:D

Anonym sa...

jaa klart ja har ;) sa ju att ja skulle skicka de gamla, men de vet vi hur de gått me de... å de är väl bäst att du har de! ja kan ju slava bort de igen... så kolla posten nu=)