torsdag 8 november 2007

Russia... 2!

"Johanna is pluggar, längtar, kollar Karjala, saknar, skolkar från allt som är viktigt och slingrar sig ur det som egentligen betyder"

Baack in Sweden. I måndags. Faktiskt skönt med tanke på att man blir rätt less på att äta kyckling och pasta till lunch och middag varenda dag. Har dock lyckats äta kyckling två gånger även om jag i en rapp lovade att aldrig mera äta det... Det här lär jag ångra, men. Check it out!

Förutom den icket så estetiskt tilltalande arkitekturen (bortsett från centrala Moskva) var Ruuussia great, blir ju inte mindre trist heller när vi vann. Helt ärligt så var vi värd det, fatta bra king vi var. Sååå jäkla skönt att lira med lag som inte får panik om man är överlägsen i matchen men motståndarna tar ledningen. Se och lär. Vi. Alltså.

Mirre hann dra några riktiga flosklar, till exempel "Tänk som en fiskmås!", "Det är för att så många vill byta identitet" och "Lite snö på det här så är det perfekt väder..." Btw kom vintern idag, så Milroy är nog nöjd. Vinter betyder nederbörd som i snö, som betyder snödrivor från plogbilen, som i sin tur betyder snöskottning. Kattbajs. Undrar om hon är lika nöjd med det? Snöskottningen alltså.

Funderar väldigt mycket på allt som vart nu, vafan är det så svårt att ge en kram, vavava?

Om man inte fått sin pin-/pukkod en vecka efter att det FÖRSENADE simkortet anlänt, är det då dags att ringa Sverker? Han skulle nog kunna köra ner hela kattbajshalebop i en finfin soptunna... full med kattbajs. Kattbajs är nog det ultimata ordet, det är såå laddat. Säger någon kattbajs fattar man att den personen menar allvar. Helt klart. Så kattbajs på dig Fredrik Reinfeldt och jävla moderater som klantar till allt, det var så jäkla kul att komma hem och bara garva åt hur misslyckade ni är. Jag ska rösta så jävulskt nästa val så det finns inte. Rösta hårt. Och snabbt! Och inte på kattbajsmoderaterna eller deras polare heller för den delen, KJL!

Inga kommentarer: