onsdag 9 januari 2008

Bajsmopp

Nu har vi hittat nät igen, tro inte att vi glömt bort er! Problem med standard gateway tydligen, men nu har vi jagat och fått fullträff nere i receptionenen.

Paj vill börja:

Kära alla läsare
här är de bra, nu sitter vi o laddar för usa-matchen, ska bli sen kul!
äntligern har fälls dator hittat nät, :)
asså ja vet inte vad ja ska skriva men ja kanske återkommer i detta inlägg...nästa

Ooooch, vart ska man börja? Vi sitter i receptionen och kollar på brudarna där nere som badar (Holmbom utan byxor...), trevligt värre, klockan är ungefär halv nio här overseas. Det känns som det var evigheter sen man skrev nåt här.

Igår mötte vi Schweiz, bra första period, massa utvisningar i andra och en lite bättre tredje igen. Totalt drog vi på oss 40 (!) utvisningsminuter, alltså två tredjedelar av matchen i utvisningsbåset. Vi AIK:are var alla tre skyldiga till en var. Jaja, vi vann iaf, WEE fortfarande obesegrade i gulblåa tröjan.

IDAG däremot mötte vi Ryssland (4-3 efter straffar sist) och vann med 14-0, eller, fourteen against noll som Paj sa till receptionskillen... Appropå det har vi en massa nya fina flosklar att dra för er där hemma sen, men som sagt, senare!

Hmm, ska berätta lite om Hanna Em (Idol-Hanna) här för er, hon hade nämligen sin värsta otursdag igår.. Finbyxorna var inte de rätta märkte hon när vi skull på match, hon hade råkat köpa långkalsongsbyxorna istället för de hon plockat ut. Haha tyckte vi, en kul grej. Sen, när vi kom hem från matchen upptäckte hon att hon blivit bestulen på 3000 kr i kanadensiska dollar (Paj 20 dollar, vilket var märkligt, alltså att dom inte tagit allt av henne med. Städerska?) Utredning följde, men ingen tjuv än. På kvällen när jag, hrm, var i badrummet, hörde jag ett skrik, "IIIIIIIIH!" från grannarnas rum, Pajs och Hannas alltså. Det visade sig att toaletten blivit flooded när Hanna var där och nu rann det kiss- och bajsvatten över kanten. Fallw, jag, sprang då ner till receptionen för att få hjälp men återvände bara med en sån där sugproppsavloppsrensare, vi fick alltså göra det själva... Japp, jag tog en för laget och började moppa i Hannas bajskorvar. Sen kom några smarta människor med förslaget att vi skulle prova spola, jeppjepp tänkte jag som stod i badkaret och spolade, varpå allt äckel for ut över golvet. Usch. Allt finns dessutom på film, kommer upp snart!!!

Pjo. Var det allt från Fallw? Allt just nu iaf, HEY HO, Milroy på tur:

Hon vill bara skriva till mamma. Inte på bloggen. Men hon kommer snart, lovar. Paj avslutar: HEj mor o far o syskon om ni läser.. saknar er!! o alla i skelle me btw!!

Förresten, vi har hittat en riktig man!! han bytte just kanal åt oss på tvn o igår var de han som kom o rädda oss i toakrisen + att han städa toaletten.. :)

Godnatt, ha så kul i SKOLAN!

2 kommentarer:

Anonym sa...

fällman vilken hjälte du är! haha
fler filmer vore ju alla tiders!
ge gärnet, hälsa paj och mirre=)
kram kram

kaj sa...

haha herre tjejer! Och imponerande med moppen fallw, du kanske borde bli städerska ändå ;)Skönt att ni har det bra och fortsätt i den stilen!! PUSS på er