söndag 27 januari 2008

Bananageddon

I helgen tog vi första poängen, synd att vissa blev utsatta för brutalt våld på idrotten i fredags och till följd av det stukade foten och missade matchjävlarna. 4-2 mot Växjö, pruttmatch, 1-3 mot Linkin, bra match. Men fortfarande: man glidtacklas inte i inomhusfotboll. Synd att mitt mål i livet inte är att få andra att ha dåligt samvete, för now hade annars varit the time.
Jag orkar inte skriva och jag har för dålig disciplin för att plugga biologin nu, det kommer bli ett sånt där bryt-ihop-dagen-innan-plugg där det slutar med att mamma tycker synd om mig och hjälper mig genom att försöka förhöra mig men jag kommer bara bli irriterad på att jag tycker hon frågar om fel saker och sen får jag dåligt samvete...
There is only one way to prevent this from happening - stop eating bananas (plugga nu)
Appropå bananas och Gainomax så måste vi verkligen rädda aporna, såg just Bananageddon och det är skrämmande, har helt klar snöat in på det här med att rädda aporna, måste fixa tröjan som support! http://www.savethemonkeys.net/; monkeylize yourself (om man som jag försöker smita från de lite viktigare sakerna i livet kan man slösa lite tid på skräp)

Inga kommentarer: