tisdag 20 januari 2009

Joycefin

Min favorit att skriva om just nu är helt klart Joyce, det händer så mycket runt omkring henne just nu. Idag fick jag ta del av hennes händelserika liv, jag har nämligen fått umgås med Joyce och bland annat:
  • ätit tacotallrik på UH
  • stoorhandlat på COOP
  • tvättat i den fräscha tvättstugan.

Det händer verkligen grejer med Joyce i närheten.

När vi väntade på tvätten kände vi att det var otroligt överskattat att springa upp och ned i trapporna hela tiden, så vi satte oss helt enkelt på ett bord och väntade på maskinerna. Vi kom fram till att det var väldigt meditativt att sitta och titta på nåt som bara rätt så mycket snurrar runt, runt, och samtidigt bli halvt nedsövd av ett suggestivt tvättmaskinmuller. Joyce berättade en väldigt rolig historia om att Evve var rädd för tvättmaskiner när hon var liten för att en gång hade den börjat gå emot henne när hon satt på toa (och kanske gjorde nummer 2). Evve är så lik Joyce. Fast hon har lite längre hår och är lite bättre på inlines.

2 kommentarer:

Anonym sa...

hahahahaha! du glömde att vi faktiskt också var på cubus(!), om än bara för en kort stund.. btw är bilden riktigt talande för hur det brukar se ut, evve åker snålskjuts och jag får ta livet ur mig. snygga är vi alltid, även när vi tränar i ormbergsbacken!;) åå jag saknar den lilla lillasystern som tydligen är så lik mig. fast jag är inte rädd för tvättmaskiner! :D

Anonym sa...

Ja just ja, Cubus var viktigt. Precis, det är därför man ska se till att ha äldre syskon, eller kanske snarare, det är därför man ska se till att ens äldre syskon inte drar till Frankrike utan stannar hemma och banar vägen för en;)