måndag 6 april 2009

Svea med bröstficka

I lördags åkte vi på utflykt. Hockeygymmarna åkte på grejs i Rimbo och jag for till Gävle och var med Madde och Sanna. Vi gjorde ingenting vilket var skönt, fast Madde var mest stressad över det. Vi råkade se Texas Chainsaw Massacre och jag dog, skitjobbigt. 1 av 5 "F" eftersom jag ju dog.

På vägen hem vaknade bussen av att Tage gjorde ett superstopp och halvt gled ner i diket med snyggbussen. Efter ett litet tag kom en iddi och brände in i mitträcket, en bil med en pudel i, mitträcket igen och sen in i Tages snyggbuss. Fan också. Iddin var verkligen en iddi som körde 100 i blixthalka men sen var det lite synd om han för han hade köpt sin bil samma dag, visade det sig. Fast fortf, iddi.

K. Markeby lugnade dock hela bussen när hon gick ut med pressmeddelanden och sa att det var en sä... säkring som det var fel på. Plus karossen. Det var tydligen därför det pös från ett av hjulen. Hm.

Det sägs att Tage tom fällde en tår och sa att det gjorde ont i bussen. Eftersom Tage är en hjälte borde han få en fanclub. Fast inte just nu för Brallan vill gå på Statoil. Tjenixen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tjenixen på dig!
Många fan-clubs därborta på Valla. Jäkla tur att snyggbussen och Tage höll sig på vägen. Tacka Tage för att han Tar det Trygga före det Fartfyllda och För er i Famn (Hamn rimmar inte...)

Gud så skönt att det gick så bra ändå....

Puss

Anonym sa...

PS- anonym i detta fall är bara jag. Mamma alltså...

carol sa...

Haha, ganska kul att han köpte bilen samma dag :) (skadeglädje för att han var en iddi)

Fälsan sa...

Antagligen...!