söndag 2 november 2008

Windjammer Inn

Jag och Frida har klivit upp en timme för tidigt, för tydligen blev det vintertid här i natt. Det betyder att tidsskillnaden hem nu är sex timmar. Istället för att gå och lägga oss gick vi och åt frukost, och nu fick vi tid över till att göra absolut ingenting ett tag. Rätt värt faktiskt.

Vi funderade och kom fram till att det faktiskt inte är så märkligt att amerikanerna är rätt feta (även om Vermont nog inte tillhör de allra fetaste staterna) eftersom det är socker i allt. Socker i marmelad, socker i juice, socker i flingorna och socker i frukostmuffins. Dessutom verkar de gilla fett, iaf där vi äter. Iofs gott. Äter man sallad är det massa dressing på, noll fibrer i bröden och gärna jordnötssmör på. You do the math.

Election Day närmar sig och det märks av supermycket på tv, men i verkligheten mest på valet till senaten. Igår mötte vi folk med skyltar som stod i en stor korsning och bad folk tuta för nån snubbe de ville ha som senator. Innan man liksom skulle ställa sig så i Sverige...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej igen!
Intressant att höra om "vardagen" over there. Jämfört med stora USA känns ju lilla Sweden som rena hälsokuren. Jajjamän. Fattar inte att vi över huvud taget blir sjuka här. Konstigt.

Det HAR snöat i Lule. Två timmar efter mitt tidigare inlägg var det plötsligt vitt. Märkte inte varifrån det kom, men det är väl samma färdväg som alltid.

Puss gumman!