lördag 1 november 2008

Halloween

Idag har det varit Halloween här i USA, och förmodligen överallt annars där det har nån minsta betydelse. Dock märker man skillnad, här tar folk det faktiskt på allvar, inte bara barn som ser en extra möjlighet att få trycka i sig godis. Fast iofs, ungdomar ser det väl bara som ett ypperligt tillfälle att utan dåligt samvete få supa skallen av sig. Ganska samma sak eg.
Hur som helst har vi spelat träningsmatch mot Vermont Glades Midgets, 4-5 efter straffar. Högt tempo och tom jag som inte gillar pojkmatcher tyckte det var grymt kul. Men, det är ju lite skillnad när man möter killar med respekt...

Efter matchen åt vi middag i restaurangen här på hotellet och inte i vårat lilla mötesrum. Fint. Kyckling, lax, grönsakspuré av nåt slag (de sa squash men jag tippar på pumpapuré; dels på grund av färgen men även med tanke på dagen), ris, pasta och godgod sallad. Extra plus till personalen som var utklädda kvällen till ära: killen från Juno, Meduzakvinnan från grekisk mytologi och Michael Phelps. Jag har alltid trott att man måste klä ut sig till nåt läskigt, men ah, se på experterna.

Inga kommentarer: