torsdag 14 januari 2010

Labbrapportsjäveln kan dö

Och det gjorde den fasen också, och finns det nåt bättre sätt att döda den på än att göra klart den? NEJ. Har suttit med den hela jävla veckan och till slut blev den klar, tio sidor lång och om humanfysiologi. Pust. Så mycket som den där legat och gnagt, och länge också. Herrgud, hittade en gammal planering och insåg att den skulle ha varit inlämnad vecka 47... 2008!!!!!!!!!!! Det måste vara nåt slags inofficiellt rekord. Men så vitt jag vet står det inget om att vara i tid med inlämningar i betygskriterierna, hehehe... Hur som helst,

Fällman-Labbrapportsjäveln
1-0

Det första jag ska göra imorgon när jag kommer till skolan är att skriva ut skiten, lämna in, och gå och skriva "JF" på de där lamporna vid expeditionen. VIKTIGT.
-:-:-

För övrigt läste jag precis Idas blogg där hon tog upp det viktiga ämnet musikaler. Jag och Madde såg nämligen Grease igår, vilket ofrånkomligen ledde till diskussioner i omklädningsrummet på hg imorse. Det vi kom fram till kan egentligen inte skrivas bättre än hon gjorde det, därför väljer jag att citera min kära 93:as ord:

"... Finns det något värre i filmväg? Vi kom bland annat fram till att de som gör musikaler inte har någon som helst handling egentligen så de lägger bara in en massa dålig musik för att förlänga själva filmen. Riktigt kasst med andra ord..."

Här passar även min brors uttalande om musikaler in, då han i Umeå yttrade sig i ämnet:

"Alla filmer som är bra är bra, utom musikaler för dom är alltid dåliga"

Sant det!

3 kommentarer:

Lina sa...

Då har du inte sett Sweeney Todd. Jag hatar musikaler, men just den tyckte jag var asbra. Se!

Ida sa...

Så sant! Och viktigt att alla andra får ta del av sanningen. Det var på tiden!

lil cow wow sa...

ååh vad jag känner att saker behöver diskuteras, till exempel dåliga musikaler som nu diskuteras här. men det finns så mycket som är dåligt och som stora delar av den svenska befolkningen tycker är bra. vi är så svenska svenska!