tisdag 29 april 2008

Porridge

Jag sitter och gör nåt så ovanligt som att käkä frukost i mitt rum, tror aldrig jag gjort det förut. Gröt+macka-sylt. Nu gör jag det officiellt: gröt utan sylt är värre än gröt utan mjölk. There. Ser att min buss far precis nu. Fasen. Men jag vill inte stressa.

Helt oviktigt och betydelselöst men ändå.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Var ska du??

Anonym sa...

jag kan nästan inte med ord beskriva min besvikelse. hur kan någon ens ta dessa ord i sin mun? det är JAG som undrar. ingen annan. jag är alltså den riktige 'en som undrar' men tydligen går det att göra falska billiga kopior på allt nu för tiden! till och med blogg-kommentars-namn! det värker i mitt arma tonårshjärta! lyssna inte på vad dom säger. jag är den enda, den riktiga!. herre min skapare. ska man behöva ta pantent på allt nu mera?
(jag skulle aldrig undra om en sån personlig sak som var du ska åka! Jag vill ha svar på världsomtumlande saker som äckliga kak-ord och tumhundar. Glöm aldrig det min vän!)

Anonym sa...

jag vet nog vem som är den riktiga, den äkta "den som undrar"! var inte orolig, frukta ej att någon använder ditt namn, ty jag förstår när det är du och när det är nån annnan!

Anonym sa...

Baskerhundar var roligt upptäckt (och jättesöta :) - vad man kan få av sina kroppsdelar? Testa böja armbågen och vinkla handleden + fingrar så får du fram en svan!
Allvarligt talat... Någon gång funderat på hemligheten bakom framgång oavsett vilken branch? Nåra upptäckter? Har själv bara 'forskat' människor och deras beteende inom akademia, och kommit fram massa punkter.
-LRA