torsdag 27 augusti 2009

East side Mario's

Världens längsta dag ever tror jag. Vi började med att hälsa på borgmästaren vid niotiden imorse där tog vi lite bilder och socialiserade oss. Nice. Efter det stekte vi vid poolen eftersom det var day off idag, och det kan jag tala om att det var riktigt påpassligt med tanke på hur slut man började bli i kroppen efter alla pass. Pust. Det var lite dis framför solen men jag lyckades bränna mig lite på, hör och häpna, magen och innerlåren (!!!).

Efter allt stekande for jag, Mille, Emma och Jossan till mallet och kollade lite, sen gick vi en rask (ja jag har aldrig varit med om nån som går så snabbt som EmmaNordin...) promenad till Mario's där vi käkade pasta och stekte på en servitris, haha. Vi tänkte först skämta lite med henne, men sen kom vi på att hon var jätteduktig på service och värsta trevlig (hon kallade Mille för hun, det är väl ett tecken om nåt!) så när vi skulle ge henne dricks fiskade vi fram alla mynt vi kunde hitta, vilket inte var så få, och gav det till henne i den där betalmappen tillsammans med en svensk krona och ett brev där vi förklarade att det var en lyckoamulett. Hon blev fruktansvärt lycklig såg vi genom fönsterrutan. Kimber...
Dagens i-landsproblem:
-Det är för varmt i poolen...!
-:-:-
Idag hände en fantastisk sak på hemmaplan, Joyce klarade nämligen körkortet! Mycket imponerande, jag är väldigt stolt. Grattis! Nu blir det road trips med Det luktar bajs för hela slanten.

3 kommentarer:

em sa...

kunde inte någon bara ha talat om för mig hur bedrövlig jag såg ut i min "justklivituppursängenutanattborstahåretfrilla"? :D

joyce sa...

emmanordin, du är alltid jättefin :) (suck, smör.. säger carol nu ;)) men du vet att jag menar det!

Tack fällsi :D det känns jättebra att ha det gjort. jag var sjukt nervös ska du veta. men när jag satt där på vägverket tänkte jag på hur glad du var när du klarade det och kom hit hem till valla, och kände riktigt hur bra det skulle gå för mig också. :)

Anonym sa...

puss gumman. Saknar dig!