söndag 6 december 2009

Immunition

Två matcher i helgen, och man är slutslutslutslut och mörbultad. Roligt att spela hemma i Kempis, roligt att möta Linköping och roligt att träffa Mallan. Vi bestämde att det måste styras nånting i Skellhell under julledigheten, synd bara att Cow flyr landet och tom byter världsdel för några veckor. Hm.

I fredags hade vi världens bästa matchuppladdning på kvällen, nämligen snöbollskrig på Valla. Eftersom det hade snöat en del på kvällen utmanades Lag Norge av Lag Sverige på en riktig battle. Det blev hårt och riktigt fult, särskilt när det visade sig att Norge kastade hårt, nästan som killar, iaf halva laget. Mitt i kriget ringde Bea till Bagge och sa att polisen stod bredvid hennes bil. Så klart blev Bagge rätt så orolig och särskilt med tanke på att hon tidigare under kvällen hittat en kniv på hennes vindruta. Väldigt mystiskt. Dock kryddade Bea nästan sönder eftersom det ju visade sig att polisen inte stod bredvid bilen utan nedanför Vallaparkeringen nere på vägen. Ovärt.

Iaf så ska jag, Madde, Carol och Heddis på bio ikväll och se Flickan som grävde i sanden/Eldflickan i luftslottet/Vad den nu heter.

Hahahahahahahhahaha

2 kommentarer:

carol sa...

Hahahha. Grymt kul!

Shellfitt sa...

hehehehe, världsrekordroligt