onsdag 16 december 2009

Oseriösa veckan

Ändrade planer kan man säga, Otto ringde vid halv fyra och 18.45 satt jag och Erika på flyget ner till Stockholm och imorgon Finland. Overklighetskänsla på ett sätt.

Idag var jag i skolan, satt tre timmar i matsalen och socialiserade mig med folk, sen for jag hem till huset igen. Satt till en början med galningarna Brallan och Jossa som berättade både det ena och det andra från sin oseriösa veckan-vecka. Sjukt roligt. Sen kom 92:orna, och efter dem dök Ida P och Ingrid upp. Ingrid berättade lite om vad man åt på julen i Norge (julbord till lunch), bland annat prinskorv och nåt som hette ribba och typ pinnekött. Det fattade vi aldrig riktigt vad det var, och hon kunde inte förklara men det var iaf nåt som satt på grisen, det visste hon.

Apropå Brallan och Jossa så kom de på ett senbesök till huset igår och försökte skrämma mig och Erika med snöbollar och petande med pinnar mot rutorna. Vi blev absolut inte rädda, vi tänkte att det inte finns några andra tänkbara... Efter ett tag började Brallan spela trumpet, och herregud vad hon spelade! En riktig stjärna, och hon verkade dessutom veta om det själv. En väldigt bra film spelades in, som dyker upp här så fort jag kommer hem till min usb-sladd.

3 kommentarer:

ida sa...

kör hårt nu! :) puss

Anonym sa...

Roola i Finland gumman / Puss

Jools sa...

Grattis, lycka till och alla andra ord som kan tänkas passa! du förtjänar't big time :)